THE RACE IS NEVER OVER!

Om oss

Vincents Alingsås AB är ett familjeägt företag som står bakom de båda varumärkena Allebike och Vincents. Under dessa varumärken produceras förutom cykelramar och cykelkomponenter även kläder och cykeltillbehör.

Vincents Alingsås AB driver även cykelvaruhuset Allebike i Alingsås där du hittar det mesta som har med cykling att göra. I vår regi drivs även Allebike gym och Allebike Dansstudio.

Vi på Vincents/ Allebike är passionerade cyklister och brinner verkligen för det här med cykling. Vi vill inget hellre än att kunna erbjuda våra kunder ramar och cyklar som är något utöver det vanliga! Därför kompromissar vi inte med arbetet som ligger bakom en lyckad ram.

Alla våra ramar, cyklar, kläder etc. testas inte bara i fabrikerna utan även av elitcyklister på en internationell toppnivå. Men vi nöjer oss inte med det, utan när vi vet att prylarna håller för tuff körning vill vi också veta om den lite mindre tävlingsinriktade åkaren trivs på våra cyklar och därför testas de även av motionärer på olika nivå.

Vi strävar hela tiden efter att bli bättre för att kunna tillgodose de allra mest medvetna kundernas behov och önskemål, att du som kund skall känna dig nöjd och välkommen är vår absolut största målsättning!