HÖSTREA Elcykel E-Green Steps S1 City 8 EQ

Rekommenderat pris 19 999,-

Vårt ordinarie pris 17 900,-

NU 16 900,-

S1 City är byggd på en nyutvecklad klassisk aluminiumram med en stilren integrering av Shimano Stepsbatteriet. Komplett med skärmar, stöd, pakethållare, belysning, Abus-ramlås samt cykelkorg.

S1 City levereras med Shimano Nexus 8-delat växelsystem med traditionell fotbroms, Shimano M315 hydrauliska skivbromsar, styv gaffel för låg vikt och Shimano Steps E 38T vevparti.

Elsystemet STEPS 6000 (lite Offroad software) levereras av den största och ledande cykelkomponentleverantören Shimano. Shimano STEPS är ett helintegrerat system som består av en 3,2 kg lätt, kompakt och tyst vevmotor (Lite Offroad). Batteriet väger endast 2660 g med en kapacitet på 418 Wh (36v 11,6Ah) ger en räckvidd på 125 km (Eco-mode under optimala förhållanden), laddningstiden är bara fyra timmar och kapacitetsgarantin garanterar lång livslängd.

E 6000-datorn visar inte bara de vanliga cykeldatorfunktionerna utan visar även vilken växel du använder samt resterande batterikapacitet.

S1 City passar dig som önskar en klassisk cykel med lågt insteg och traditionell betjäning av växlar och broms men som samtidigt önskar ett elsystem av mycket god kvalité som ger extra kraft och lång räckvidd för sköna cykelturer och transport.

merida3 merida2 merida1