Danslärare

danslarare

 

Elin Johnsson

 

elin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elin är utbildad vid Balettakademiens streetlinje i Stockholm och Braodway Dane center i New York City. Han har battlat i dansstilen House på ”New York City rep Your style battle” och kom på andra plats. Elin fick under tiden i USA träna för legender som Brian ”Footwork” Green, Future och Tony Mc Gregor.

Elin är vår huvudansvariga danslärare och under våren 2018 kommer Elin att undervisa i Modern dans, Hiphop, Dancehall, House, Street, Showdance och High heels.

Katerine Arvidsson

 

katte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katerine har dansat sedan hon var liten och har provat på de flesta dansstilar. Under våren kommer hon att undervisa våra allra yngsta elever i Streetdance. Det viktigaste på hennes danslektioner är att ha roligt! För visst blir livet roligare med dans?

Linn Krog

linn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linn började dansa när hon var 9 år gammal och alltsedan dess har dansen fått ta stor plats i hennes liv. Hon vill dela med sig av det hon älskar med dansen och sprida dansglädje som alla kan ta del av. För ALLA kan dansa och ha roligt! Linn kommer undervisa i Afro, Popping, Street och Hiphop och hon kommer även att ansvara för våra streetkillar.

Emma Axelsson

 

emma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma har dansat sedan hon var fyra år och har varit med här på Allebike sedan starten. Hennes mål är att man ska ha roligt och längta till varje dansklass! Under vårterminen 2018 kommer Emma att undervisa i Street och Dancehall.

 Amina Mabrouk

 

amina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amina har dansat sedan hon var 6 år gammal.

Hon tycker att danslektionerna ska vara något där man kan glömma vardagsproblemen och bara njuta av dansen och ha kul! Vårterminen 2018 blir hennes tredje termin som danslärare, hon kommer då att undervisa i Street och Dancehall.