Workshop dans 1/11

22154251_1586461141421001_239551084548089557_n

Allebike Dansstudio presenterar stolt workshop i HIPHOP, HOUSE och STREET med Julian ”Joujou” Namroud, Brian ”Poogi” Madika och MadHouse Dance Crew.

PLATS:
Allebike Dansstudio
VINCENTS VÄG 4, 441 92 ALINGSÅS

ANMÄLAN/FRÅGOR:
ANMÄLAN SKER TILL DANS@ALLEBIKE.SE SENAST 27/10
Kostand är 150 kr för ALLA 3 klasser och betalas 1/11 i cykelbutiken. Du behöver inte ha dansat på Allebike Dansstudio innan. Rek.ålder 12+ och ha lite dansvana.

SCHEMA:
10.30 -12.00 
12.15-13.45
14.00-15.00

OM:
Julian kommer hålla workshop i Hiphop.
Julian ”Joujou” Namroud är dansare och koreograf. Han jobbar mycket med projekt för den urbana danskulturen, och med sina två kompanier ID Crew och King Among Kings har han en gedigen erfarenhet från både det kommersiella dansvärlden och de plattformar där HipHopkulturen verkar.

Han var dansare inför We Love The 90’s konsert på Telenor Arena i Oslo 22.04.2017 och dansade bl.a bakom SNAP som står bakom den välkända låten The Power. Han har medverkat i battles runt om i Europa som battlehead Joujou ID Crew de senaste åren då han vunnit ett flertal tillfällen och även agerat domare.Stilarna Julian representanter är HipHop och Experimental men han har även en stor kunskap utav resterande Streetstilar

Brian Poogi Madika kommer hålla workshop i House.
Brian har undervisat på dansskolor runt om i norden samt deltagit och koreograferat föreställningar som exempelvis live, learn, share – art in motion och oslo united samt nominerad till kingsize galan som årets dansare. Ni kan även se Brian i en Main roll, skådespel och som dansare i Joakim Lundells musikvideo (Waiting for) och We Love The 90’s konsert på Telenor Arena i Oslo där han dansade bl.a bakom SNAP som står bakom den välkända låten The Power.

Brian har battlat mycket genom åren och 2016 har han vunnit bland annat Urban Moves Dance Festival House och Juste Debout Nordic House. Brian är inte bara en inspirerande dansare utan han även motiverar alla som tar hans klasser till att utvecklas.

MadHouse Dance Crew kommer hålla workshop i Street.
Dansgrupp från Alingsås som på sin klass kommer undervisa i stilar som är mer åt det kommerisella hållet, mycket koreografi och känsla. Gruppen har det senaste tre åren uppträtt på bland annat:
Trollhättan Dance Festival
Gbg Dance Festival
Förband till Miriam Bryant
Jönköping Dance Festival
Centrum Modeshow
Potatisfestivalen
Vid time-outer under Alingsås Hk hemmamatcher
Uddevalla Dance Festival
Allebike Cykelmässa
Vänersborgs Dance Festival

NI VILL BARA INTE MISSA DETTA!

IMG_9078

Spinning!

Nästa vecka drar spinningen igång i gymmet!

Vi kör tisdagar och torsdagar klockan 19,00 fredagar klockan 9,30

Detta ingår i ditt gymkort, du kan även välja att betala 100,- /gång.

Mer information och bokning hittar HÄR

Vi har flyttat in!

Flytten in i nya gymlokalen är klar och vi välkomnar alla gamla och ny kunder till en härlig höst!

Gymmet är öppet dygnet runt alla dagar mellan och du löser ditt medlemsskap (195,-/ månad – autogiro – ingen bindningstid) i cykelbutiken.